Et vakkert og moderne bad

Om prosjektet

Velkommen til Konows gate. Et baderom som oser av varme, natur-inspirasjon og tidløs eleganse. Med naturlige elementer og en harmonisk fargepalett har vi skapt et rom som inviterer til avslapning og ro.

Et moderne bad med vakre linjer

Veggene er flislagt i nøytrale og avdempede farger som utfyller den naturlige estetikken. Den myke paletten skaper en følelse av harmoni og gir rommet et tidløst utseende. Naturlige materialer som tre, stein og tekstil ble fremhevet i rommet, og bringer en følelse av organisk skjønnhet og varme.

Innredningen er utført i elegant eik, noe som gir en naturlig og organisk følelse til baderommet. Eikeinnredningen gir rikelig med lagringsplass og gir rommet et innbydende preg. Hyllene er utformet med tanke på funksjonalitet, samtidig som de tilfører en varm og moderne estetikk til rommet.

Rommet er også designet med fokus på naturlig lys og bruk av belysning for å skape en behagelig atmosfære. Vinduet slipper inn rikelig med sollys og gir rommet en luftig og lys følelse. Skråtakets vindu gir også en unik dimensjon til rommet og gir en perfekt plass for en oppreist arbeidsbenk, enten det er til bretting av klær eller kveldsstellet til de minste barna. Dette gir både funksjonalitet og estetisk appell til baderommet.

Et levende rom med grønne linjer

Den grønne kontrastveggen tilfører en levende og frisk farge til rommet og gir en vakker visuell kontrast til de lyse beige tonene. Småflisene er nøye plassert og gir en detaljrikdom som fanger oppmerksomheten. Dette spesielle designet gir en unik og moderne touch til baderommet.

Dette er et rom for å lade opp, finne harmoni og nyte øyeblikk av ro. Vi ønsker å invitere deg til å utforske denne inspirerende atmosfæren og bli inspirert til å skape ditt eget drømmerom. Uansett om du foretrekker en moderne eller klassisk stil, er vi her for å hjelpe deg med å realisere din visjon.

Her kan du lese mer om hvordan du kan skape et romslig vaskerom!

Valg av produkter

Komplett rom utstyrt av Flisekompaniet, avdeling Bergersen på Ryen.

Servant fra Dansani.

Speil fra Villeroy Boch.

Dusjdører fra INR.

Dusj fra Hans Grohe.

Toalett fra Villeroy Boch.

Fliser på gulv og vegg fra Fiandre.

Fliser på kontrastvegg fra WOW Design.