Fagstoff

totalrenovering

Hva inngår i en totalrenovering?

Skal du i gang med en totalrenovering av ditt våtrom, kan det være greit å vite hva som inngår i denne jobben. Dette vil antagelig gi litt bedre oversikt over hva som blir gjennomført i ditt hjem, og hvilken verdi du sitter igjen med etter fullført prosjekt.

Les mer →
Pusse opp vaskerom - Vinderen Bad & Våtrom

Utnytt plassen – Skap romslige vaskerom

Et vaskerom skal passe dine behov, enten du bor alene eller har en stor familie. I tillegg til dette skal vaskerommet være enkelt å bruke, lett tilgjengelig og praktisk utformet. Her gir vi deg våre beste tips for å utnytte vaskerommet på best mulig måte.

Les mer →
umulige bad

Umulig bad gir spennende løsninger

Vaskerom på eksisterende bad kan være den aller beste løsningen for mange. Det er derimot ikke alltid en opplagt løsning på plassering av vaskemaskin og tørketrommel, tørkeløsninger eller oppbevaring på badet. Her kan du finne noen spennende løsninger!

Les mer →
bygge bad

Dette bør du tenke på når du skal bygge bad

Det er mye du bør tenke på, dersom du ønsker å bygge et bad. Hvilke materialer er riktig for ditt bad? Hvor skal du plassere dusjsone og har du nok plass til oppbevaring? Her har vi laget en oversikt over de fem viktigste tingene du bør tenke på når du skal bygge bad.

Les mer →
Riktig materiale

Et bad for generasjoner – bruk riktig materiale

Et bad bør kunne vare i flere generasjoner. Velger du riktig materiale og dyktige håndverkere, vil du kunne nyte ditt baderom i mange år fremover. Her skal vi avdekke noen av fallgruvene du kan risikere å falle i, når du velger materialer til ditt baderom.

Les mer →
tetthetsgaranti-vinderen-bad

10 års tetthetsgaranti

Gjennom svært mange år i bransjen har vi opparbeidet oss kunnskap og erfaring du kan stole på. Vi vet hva som kreves og må til for å kunne levere et tett våtrom, som varer i generasjoner.
Vi tilbyr alle våre kunder 10 års tetthetsgaranti på deres bad eller våtrom.

Les mer →