Støpe badegulv

Når du skal støpe badegulv er godt forarbeid og gode forberedelser helt essensielt. Før vi starter selve arbeidet, går vi derfor nøye over underlag og utstyr for å sikre deg et best mulig sluttresultat. Det er det vi kaller yrkesstolthet.

Støpe badegulv - Vinderen Bad & Våtrom

Støpe badegulv? Husk jevn temperatur ved herding!

Når du skal støpe badegulv er det viktig at herdetiden og omgivelsene er tilrettelagt for jevn herding. Temperaturen bør ikke være for lav, slik at det herdes for sakte, eller for høy, slik at den herdes for fort. Dette kan også føre til ujevn herdetid, og et dårligere resultat. Vi har kunnskapen til å beregne både tid og temperatur for å sikre jevn herding av støp.

Dersom vi skal støpe badegulv på betongunderlag, velger vi å støpe minimum 10 millimeter for å oppnå et stabilt og godt gulv.

Når vi støper gulv er det enkelte ting det er viktig å tenke på. Elementer i gulvet, som sluk, helling, rør, og avløp, er alle komponenter som skal være en del av gulvbelegget uten at det skal være fare for lekkasjer og fuktskader.

Godkjente produkter av høy kvalitet

På bad og i våtrom er det særlig viktig å bruke produkter og masser som er godkjent for den aktuelle bruken. Gulvunderlag kan være fuktbestandig støpemasse som betong, mur og tegl eller mørtel og sementabaserte plater. Disse tåler store mengder fukt, noe som bør være en selvfølge på våtrom.

Som påstøp i våtrom finnes det mange aktuelle produkter, avhengig av hvordan konstruksjonen skal bygges opp, plassering av membran og ikke minst ønsket fremdrift.

Personlig oppfølgning

Gjennom personlig oppfølging som din personlige prosjektleder hjelper vi deg med å velge riktige produkter for støping av ditt badegulv, slik at du oppnår et resultat du kan leve og bo med i mange år.

Alle bad er ulike, og vi skreddersyr våre tjenester til dine behov og ønsker. Vår kompetanse ligger i å levere et sømløst resultat med lang levealder.