Flislegging

Når vi legger flis har vi fokus på godt grunnlag og håndverk, slik at du kan nyte et bad av høy kvalitet i mange år fremover.

Ved flislegging av et bad eller andre våtrom er det mange faktorer som spiller inn på det endelige resultatet. Dette inkluderer både størrelse og kvalitet på flis, farger og design som skaper helhetsfølelsen.

Flislegging - Vinderen Bad & Våtrom

Før og under flislegging

Før vi setter i gang med flislegging av bad eller annet våtrom, er det viktig at grunnlaget er godt nok til at resultatet blir slik vi ønsker. Det må være et godt støpt underlag og en tett membran av høy kvalitet på plass før flisene kan legges. Når vi renoverer et baderom går vi derfor alltid over og sikrer at det ikke finnes ujevnheter eller løse deler som kan ødelegge for resten av prosessen.

Fall på gulv både på innsiden og utsiden av dusjsonen er også vesentlig for valg av riktig type fliser. Noen kunder velger også å ha kombinasjoner av fliser og maling som gir dem frihet til å velge andre komplimenterende farger på de malte overflatene, samt muligheten til å endre på disse fargene senere.

Kombinasjonen av malt vegg og fliser løser vi enkelt ved å legge en sokkelflis i overgang mellom gulv og vegg, slik at badet rammes inn. På denne måten sikrer vi at badet ditt fortsatt er beskyttet mot fukt.

Etter flislegging

Etter flisleggingen er fullført går vi over arbeidet og kvalitetstester. Det er viktig for oss at du som kunde er helt fornøyd med det ferdige resultatet, både designmessig og i forhold til brukervennlighet.

Til slutt vil vi gå over vedlikehold av flisene. Mange steinarter reagerer på forskjellige syrer. Marmor er en myk steinart som er et svært populært valg til fliser både på våtrom og andre steder i huset. Steinen er vakker, men krever mye vedlikehold, og kanskje mer enn mange er klar over. Vaskemidler som egner seg til bruk på flisen du som kunde har valgt vil du også kunne teste på ekstra fliser som blir til overs når vi er ferdig med flisleggingen.

Det skal påpekes her at det ikke er alle typer flis som krever slik vedlikehold eller behandling. Ved bruk av porselensflis har du ikke behov for behandling av flisen.