Vi gir deg det lille ekstra

Totalleverandør med spisskompetanse innen bad- og våtrom

Gjennom lang erfaring i bransjen vet vi hva som skal til for å møte dine behov og ønsker når du skal investere i et nytt bad eller våtrom. Vi leverer et fullt spektrum av tjenester, og kan hjelpe deg enten du skal totalrenovere eller oppgradere.

Pusse opp bad

Å pusse opp badet kan være både spennende og givende. Det er en mulighet til å endelig få på plass den luksuriøse dusjen eller det boblebadet du har ønsket deg, og til å virkelig skape et baderom som matcher både din stil og dine behov. Overlate arbeidet til kvalifiserte, erfarne og dyktige fagfolk.

Les mer →

Pusse opp vaskerom

Mange ønsker seg et eget vaskerom – et rom dedikert til vasking, tørking og bretting av klær, til oppbevaring og som et alternativt inngangsparti for barn med møkkete klær og sko. Det er et rom du bruker oftere enn du kanskje skulle ønske, og det er derfor viktig at dette rommet er godt planlagt, funksjonelt og relativt innbydende.

Les mer →

construction-tiles

Flislegging

Når vi legger flis har vi fokus på godt grunnlag og håndverk, slik at du kan nyte et bad av høy kvalitet i mange år fremover. Ved flislegging av et bad eller andre våtrom er det mange faktorer som spiller inn på det endelige resultatet. Dette inkluderer både størrelse og kvalitet på flis, farger og design som skaper helhetsfølelsen.

Les mer →

Støpe badegulv

Når vi støper badegulv er godt forarbeid og gode forberedelser helt essensielt. Før vi starter selve arbeidet, går vi derfor nøye over underlag og utstyr for å sikre deg et best mulig sluttresultat. Det er det vi kaller yrkesstolthet.

Les mer →