Veien til et nytt bad

Skal du ha nytt bad? Våre kundeforhold starter med en uforpliktende befaring av baderommet som skal pusses opp. Vi kartlegger deretter kundens ønsker og behov, sammen med hva som er de mest funksjonelle og estetiske løsningene. Deretter utarbeider vi et prisoverslag og arbeidsplan.

Etter at arbeidet er utført gjør vi en sluttbefaring sammen med kunden, og gir råd om hvordan man best vedlikeholder et nytt bad. Alle våre baderom blir godt dokumentert, og all dokumentasjon blir lastet opp i boligmappen.no. Dette gjør det enkelt for deg å få tilgang til informasjonen, og er en sikkerhet ved et eventuelt salg av boligen.

Riktig materiale

Personlig oppfølging

Vinderen Bad & Våtrom skal gi deg det lille ekstra, ved at vår kompetanse og erfaring kommer deg som kunde til gode.

Det er viktig at kundene våre er trygge, og har oversikt over oppussingsprosessen. Derfor sørger vi for god kommunikasjon fra start til slutt. Hos oss får hver kunde sin egen prosjektleder, som følger kunden fra befaring til ferdigstillelse.

I en byggeprosess kan det virke frustrerende at så mange faggrupper er involvert i prosessen. Hos oss slipper du å forholde deg til dette, og kan i stedet utelukkende forholde deg til din personlige prosjektleder som ivaretar dine interesser.

Skreddersy ditt drømmebad

Våre seriøse leverandører har egne designstudioer hvor du kan gå inn og drømme deg bort, og i samarbeid med oss lage 3D-tegninger av badet slik at du kan se nøyaktig hvordan det blir. Dersom 3D-tegninger er ønskelig eller nødvendig utføres dette etter kontraktsignering som en del av prosjekteringen.

Sammen skreddersyr vi et nytt bad ut i fra hva du ønsker, med de produktene du velger, slik at du som kunde føler trygghet på veien mot ditt drømmebad.

Fra standard bad til spafølelse

Vi leverer bad i forskjellige design og størrelser, fra standardbad til de som gir den luksuriøse spafølelsen. Normal leveringstid er 4-6 uker, men dette avhenger av faktorer som kompleksiteten på badet og arbeidet som skal utføres. Med enkelte bad, eller ved spesielle forespørsler, kan leveringstiden være noe lenger.

Din personlige prosjektleder følger deg hele veien, holder deg oppdatert og ser til at badet er gjennomført i henhold til regelverket. Prosjektlederen skal sørge for gode varslingsrutiner ved endringer, og skal jobbe for at du som kunde får de løsningene du ønsker.

Vårt arbeid utføres i henhold til alle krav og forskrifter; vi hjelper deg med å finne de rette produktene, og den løsningen som er best for å få et nytt bad helt etter dine ønsker.

Slik unngår du ubehagelige overraskelser

Det man ikke ser er minst like viktig som det man ser. Et bad som er pusset opp pent utvendig ser ikke bestandig like pent ut bak fasaden, og ved renovering oppdager vi ofte det som for kunden kan være en ubehagelig overraskelse. Derfor er det viktig at vi gir kundene en forståelse for viktigheten av kvalitet i arbeidet.

Ved dårlig grunnarbeid eller feilkonstruksjoner kan gulv sprekke, membran rives opp og det vil forekomme sniklekkasjer. Dette vil medføre helsefarlig sopp og råte samt skader på konstruksjonen.

Vi understreker viktigheten av riktig fall på gulvet, for å unngå sur lukt og vann som blir liggende mellom membran, flislim og flis. For å sikre dette har vi fokus på fall på undergulv under fliser, i tillegg til at vi bruker støpe-produkter som er godkjent for riktig type membran.

Bruk av feil type støp kan resultere i at betongen eller støpet vaskes bort over tid, som igjen vil medføre svikt i undergulvet samt sprekker i flis og membran. Da forsvinner godfølelsen som følger med et nytt bad raskt.

Godkjente fagarbeidere

Vinderen Bad & Våtrom er en sertifisert mesterbedrift. Vi er svært opptatt av å ivareta alle punktene som er nødvendig for å sikre at ditt bad er tett oppbygd og vil følge standard levetid for et nytt bad. Solid og riktig håndverk av godkjente fagarbeidere sørger for at du som kunde ikke skal oppleve ubehageligheter etter garantitiden.

Råd om flisvalg

Alle lekkasjer skal føres til sluk. I dag velger mange kunder store fliser, som gir et moderne utseende, men kan være en utfordring for murer/flislegger i forhold til riktig fall. Her kommer vår ekspertise inn, ved å gi råd om flisvalg og måten badet skal bygges opp på. Slik at vi oppfyller kravene i loven, og du får det badet du ønsker.

Underliggende konstruksjon og byggtekniske feil, som ikke VBV har ansvaret for. Eventuelle endringer i tilstøtende rom, eller bygg som kan ha forårsaket svikt i konstruksjonen (på bad).

Kjente leverandører

Vi har avtaler og handler med kjente leverandører og merkevarenavn. Alle disse leverer kvalitetsprodukter innenfor faget; som fliser, våtromsplater, interiør, sanitærutstyr og membran.