Gjennom svært mange år i bransjen har vi opparbeidet oss kunnskap og erfaring du kan stole på. Vi vet hva som kreves og må til for å kunne levere et tett våtrom, som varer i generasjoner. Vi tilbyr alle våre kunder 10 års tetthetsgaranti på deres bad eller våtrom.
tetthetsgaranti-vinderen-bad

Når det oppstår vannlekkasjer og andre store skader på bad skyldes det som regel én av tre ting:

 1. Feil eller dårlig utført arbeid
 2. Valg av billige eller utilstrekkelige produkter
 3. Produksjonsfeil på membran eller annet tetningsmateriale

Våtrom kan være flere ulike typer rom. Kravet for å få tittelen som våtrom er at det finnes sluk, noe som gjør bad og vaskerom til naturlige våtrom.

Trygghet i tetthet

Vår tverrfaglige kunnskap, valg av trygge og kvalitetssikrede produkter og gode rutiner på dokumentasjon av arbeidet sørger for gode løsninger for deg som kunde. Vi kan derfor tilby deg en tetthetsgaranti på hele 10 år ved nyetablering eller totalrehabilitering av ditt våtrom.

Skulle uhellet være ute, og det oppstår problemer eller skader på ditt bad, vil vi alltid tre inn for å utbedre svakheter og eventuelle feil der skaden har oppstått.

Vurder alltid disse fem viktige punktene når du velger en entreprenør med 10 års tetthetsgaranti:

1. Hvorfor velge en entreprenør med 10 års tetthetsgaranti?

Det er ingen hemmelighet at det kan bli veldig dyrt for deg som får en feil eller skade på ditt bad eller vaskerom. En tetthetsgaranti fungerer som en forsikring de første 10 årene av ditt våtroms levetid, og gir deg økonomisk trygghet i hele denne tidsperioden.

Skulle boligen din legges ut for salg i mellomtiden, er en tetthetsgaranti på våtrommene dine et slags verdipapir, som vil kunne bidra til å skru prisen på boligen opp ytterligere.

2. Hvilke avtaler har vi med våre leverandører?

Vi som totalentreprenører har våre egne særskilte avtaler med leverandører av ulike produkter.

Vinderen Bad og Våtrom har egne avtaler med våre leverandører på membran og kjemi hos HMH Cement og Laticrete. Så fremt våre håndverkere kurses i deres produkter og legger dette riktig, er HMH Cement og Laticrete med på å dekke opp en tetthetsgarantien på 10 år.

3. Hvorfor er våre avtaler med egne leverandører viktig for deg som sluttkunde?

Det at vi som entreprenør har solide og gode avtaler med egne leverandører betyr at du som kunde er sikret i flere ledd.

Skulle membranen på ditt våtrom få en feil, slik at du får vannskade, er det godt å vite at du har en rekke fagfolk i ryggen som ikke bare vil rette feilen, men som også vil sørge for at dette ikke vil skje igjen.

4. Hva inngår i en tetthetsgaranti hos oss?

I vår tetthetsgaranti får du bred støtte og retting av feil på tettheten i ditt våtrom. Her er de viktigste punktene av hva du kan forvente deg av oss og vår garanti:

 • Våtrommets overflater er sikret mot fukt og vannskader
  PS! Tetthetsgarantien gjelder badets eller våtrommets tetthet, og omfatter skader som vanligvis ikke dekkes av forsikringsselskaper. Ved brudd i rør og ledninger er det som regel boligforsikringen som dekker dette.
 • Mansjetter som tetter mellom tekniske rørinstallasjoner som bryter membran
  Vi garanterer eksempelvis at kobling av sluk er montert med godkjent mansjett, at rør gjennom vegg og gulv har en riktig type mansjett o.l.
 • Punktering av membran ved installasjon av sanitærutstyr, knagger, skap ol.
  Denne garantien gjelder kun når det er Vinderen Bad & Våtrom utfører installasjoner som krever hulltaking i membran, eller demontering av utstyr som er skrudd fast. Vi vil tette alle hull på en forsvarlig måte, slik at badet beholder sin 10-årige tetthetsgaranti. Garantien bortfaller dersom andre håndverkere eller privatpersoner utfører slikt arbeid i etterkant. Dette gjelder i hele garantiperioden.
5. Hva inngår ikke i garantien?
 • Vannlekkasjer som kommer fra utsiden av rommet dekkes ikke av garantien. (Eksempler på dette er lekkasjer fra yttervegg, yttertak, grunnmur, takrenner og andre ytre påkjenninger som ikke skyldes badets oppbygging.)
 • Underliggende konstruksjon og byggtekniske feil som ikke Vinderen Bad og Våtrom er ansvarlige for.
 • Eventuelle endringer i tilstøtende rom eller bygg som kan ha forårsaket svikt i konstruksjonen på badet eller våtrommet.

Flere artikler

prosjektering bad

Prosjektering av nytt bad på 1-2-3

Skal du i gang med prosjektering av et helt nytt bad? Her er et par ting du bør være klar over før du setter i gang, og et par tips til hvordan du kan gjøre prosessen så effektiv som mulig.

Les mer
totalrenovering

Hva inngår i en totalrenovering?

Skal du i gang med en totalrenovering av ditt våtrom, kan det være greit å vite hva som inngår i denne jobben. Dette vil antagelig gi litt bedre oversikt over hva som blir gjennomført i ditt hjem, og hvilken verdi du sitter igjen med etter fullført prosjekt.

Les mer
Pusse opp vaskerom - Vinderen Bad & Våtrom

Utnytt plassen – Skap romslige vaskerom

Et vaskerom skal passe dine behov, enten du bor alene eller har en stor familie. I tillegg til dette skal vaskerommet være enkelt å bruke, lett tilgjengelig og praktisk utformet. Her gir vi deg våre beste tips for å utnytte vaskerommet på best mulig måte.

Les mer