Et sofistikert og moderne baderom

Om prosjektet

Velkommen til prosjekt i Løvenskioldsgate – et sted hvor stil og eleganse møtes i en unik kombinasjon. Vår visjon var å skape et baderom som skiller seg ut, med en sofistikert og moderne estetikk. Med sorte, blanke marmorfliser på gulvet og en sort flislagt vask, har vi skapt en base av tidløs eleganse.

Et sofistikert baderom

Det første som fanger oppmerksomheten er de gullfargede kranene som står i kontrast til den sorte bakgrunnen. Disse detaljene legger til en touch av kuksus og raffinement, og gir rommet et ekslusivt preg. Gullfargen glitrer og gir en subtil skjønnhet til baderommet.

Himlingen er malt i en dyp sort farge som gir en dramatisk og sofistikert atmosfære. Den skjulte belysningen rundt omkretsen av rommet, skaper en fantastisk stemning og legger til en følelse av mystikk. Lyset reflekteres i marmorflisene og skaper en fortryllende effekt som forsterker rommets eleganse.

Selv toalettet er nøye valgt for å passe inn i dette estetiske konseptet. Den matte sorte overflaten gir et unikt preg og fullfører det helhetlige utseendet til baderommet. Intet er overlatt til tilfeldighetene når det gjelder å perfeksjonere hvert element i rommet.

Her kan du lese mer om hvordan du velger riktig materialer!

Funksjonell eleganse

Dette rommet er ikke bare en visuell fryd, men også et funksjonelt rom. Vi har tatt hensyn til praktiske behov og lagt til smarte løsninger som gir deg komfort og bekvemmelighet i hverdagen. Hvert element er nøye plassert for å skape en intuitiv flyt og gjøre opplevelsen så behagelig som mulig.

Enten du ønsker å lene deg tilbake og nyte en avslappende badeopplevelse, eller gjøre deg klar for en travel dag, blir våre bad designet etter dine behov. Vi er stolte av å presentere dette inspirerende baderommet som et eksempel på vår ekspertise og dedikasjon til kvalitet.

Utforsk flere av våre referansebad og la deg bli inspirert. Vi er her for å hjelpe deg med å skape ditt drømmebad, enten det er basert på dette konseptet eller tilpasset dine personlige preferanser. Velkommen til en verden av eleganse og funksjonalitet!

Valg av produkter

Marmorflis og mosaikk fra Ulfven.

Sort toalett fra Korsbakken.

Dusjvegger fra Korsbakken.

Innredning levert av Bella Fliser og Design.