Et lunt og varmt baderom

Om prosjektet

I forbindelse med renoveringsprosjektet i Ankerveien gjennomgikk baderommet en forvandling fra trangt og utilgjengelig, til lunt og varmt. Vi inkorporerte eksklusive fliser og nydelige detaljer som ga badet en luksuriøs følelse.

Ønsker du å vite mer om renoveringsprosjekt, kan du lese mer her!

Ekslusivitet møter natur

Ved å ta i bruk eksklusive materialer som store marmorfliser, innebygde og praktiske hyller, flotte krom-detaljer og høykvalitetsprodukter med lang levetid, har kunden i dag et eksklusivt, men likevel lunt og varmt baderom. De naturlige elementene i baderomsmøbelet, samt de nøytrale fargene gir rommet en ro og lunhet som inviterer til et pusterom i hverdagen.

De store flisene fra Bella.no, har vi brukt på både vegg og gulv. Store fliser gir en god og luftig romfølelse. De lekre fargene og spillet mellom de ulike nyansene gir et elegant og tidløst preg. I tillegg gir det lekre baderomsmøbelet fra Bella en naturlig nyanse som spiller godt sammen med steinen i flisen, og skaper et lunt uttrykk.

Det klassiske vegghengte toalettet fra Villeroy Boch er enkelt å vedlikeholde, og videreformidler det eksklusive preget på baderommet. Armaturene fra Dornbracht fullfører uttrykket, og dusjarmaturen er i seg selv et smykke.

En flott detalj på dette badet er også rennesluket fra Unidrain. Dette sluket ligger skjult i bakkant av dusjen, og gjør at du får et helhetlig og sømløst uttrykk i dusjen, uten at det går på bekostning av effekten.

 

Valg av produkter

Baderomsmøbler

Flott baderomsmøbel fra Bella.no med to skuffer og en flott trekledning.

Fliser

Lekre, store og naturlige fliser til både gulv og vegg fra Bella.no.

Armaturer

Flotte armaturer fra Dornbracht som gir et ekslusivt preg.

Toalett

Klassisk og lekkert vegghengt toalett fra Villeroy Boch.

Rennesluk

Smart og skjult rennesluk fra Unidrain.