Stort og minimalistisk bad på 12 m²

Om prosjektet

Dette er et stort og minimalistisk bad – og i tillegg er baderommet GRØNT! Det er i dette prosjektet blitt benyttet produkter i fra Boffi og Vola! Boffi er italiensk håndverk med touch av internasjonale og tidløse designere, mens Vola er dansk design på sitt beste.

Micromosaikken som er benyttet i monument på veggen er ikke tradisjonelle keramiske fliser, men er laget av et resirkulert materiale bestående av glasspulver ifra gamle monitorer, PC skjermer, tv skjermer mm. Med miljøet i tankene er dette et produkt vi liker, for som de sier «avfall er ressurser på avveie!»

Minimalistisk bad med rene linjer

De rene linjene på produkter og fokus på funksjonalitet og det enkle, gir badet et nordisk preg og mening til utrykket «less is more».

Servanten og speilet som begge også er ifra Boffi gir et lett og luftig inntrykk. Møbelet liksom bare svever av seg selv og det store runde speilet gjør rommet moderne og lekent.

For å sikre et minimalistisk bad med en stilren og tidløs look i mange år fremover, valgte kunde å installere Vola armaturer. Spillet og harmonien i fargepaletten gjør badet mykt og innbydende, ja hvem trenger stue når du har et slik baderom!

Valg av produkter

Baderomsmøbler: Benk med Sabbia vask i corian fra Boffi, og speilet er en Lotus Mirror fra Boffi.

Kar: Badekar er en Fisher Island fra Boffi

Armaturer: Armatur på servant er en Vola 590G servantbatteri i krom, i dusjen en Vola dusjbatteri i krom, med hode- og hånddusj. og over badekar en Vola 2114dt8 kararmatur i krom.

Fliser: På gulvet har vi valgt fliser fra Boffi, og på vegger er det lagt mosaikkfliser av fra Mosaicomicro.

Toalett: Veggskål fra Villeroy & Boch, Subway 2 compact, 48cm.