Fra lite og trangt (4 m²) til åpent og moderne bad

Om prosjektet

I en gammel og klassisk “Frogner-gård” fikk vi utfordringen om å gjøre et trangt lite bad om til en mer åpent og moderne bad. Et lite og trangt baderom som vi valgte å åpne opp med kun å legge fliser innerst i dusjsonen. Det lille vinduet i enden er rammet inn av ekte marmor mosaikk og fungerer også som en såpenisje. Det naturlige sollyset er med på å fremheve marmorens glød, men blir også rommets naturlige blikkfang.

Moderne bad med lyse toner og pulverlakkerte armaturer

Gulvflis er valgt i 30×60 og lagt med lengden og solretningen i rommet. Den grå flisen skjuler støvet godt, men er også i fint samspill med de grå tone vi finner i ekte marmor. Lyse toner på vegger, det hvite møbelet og den lyse steinen er alle med på å gi et mykt og feminint utrykk. For å stramme opp og få en touch av det maskuline har vi her valgt å benytte sorte pulverlakkerte armaturer som gir en tøff look.

Da rommet er trangt har vi her valgt å sette inn et Compact toalett som er noe kortere enn en vanlig modell men passer godt på moderne bad som er noe mindre.

Det heter at “det er i detaljene man finner djevelen”, og derfor har vi vagt en frekk detaljer på stikkontakt over vasken. Her er det benyttet retro porselen kontakter. Og helt til slutt har vi spritet opp kundens moderne bad med et lekent rundt speil.

Valg av produkter

BADEROMSMØBLER

Servantskap fra Ballingslöv, 2 skuffer og hvit. Speil fra House Doctor.

ARMATURER

Armatur på servant er fra Flisekompaniet og det samme er alt tilhørende dusj.

FLISER

På gulvet har vi valgt fliser fra Flisekompaniet og på vegger og gulv i dusjen har vi lagt mosaikkfliser av typen Marex Carrara C Matt 5×5

TOALETT

Veggskål fra Villeroy & Boch, Subway 2 compact, 48cm.