Friske farger og et moderne preg

Å overta en eldre bolig innebærer ofte betydelige renoveringsprosjekter. For en huseier på Oslo vest var oppussingen av et bad fra 70-tallet en del av denne spennende reisen. Prosjektet gjennomført i samarbeid med Modena og utført av oss i Vinderen Bad og Våtrom, har resultert i et baderom som skiller seg ut med friske farger og tidløst design.

Fra gamle baderomsplater til friske farger og moderne eleganse

Badet, som ligger i andre etasje av den sjarmerende villaen, bar preg av sitt opprinnelige 70-talls design. Med utdaterte baderomplater og et design som tydelig hørte fortiden til, var det klart for oss alle at dette rommet trengte en fullstendig make-over. Kjennetegnet ved sitt modige fargevalg og moderne innredning, viser det nye baderommet hvordan man kan endre en boligs historiske sjarm, samtidig som man bringer den inn i det 21. århundret.

En aktiv deltager i designprosessen

Et fremtredende trekk ved dette prosjektet var kundens engasjement. Med en sterk visjon og klare meninger, jobbet huseieren sammen med Moderna og vårt team fra Vinderen Bad og Våtrom for å realisere drømmen om et perfekt bad. Dette samarbeidet var essensielt for å skape et rom som ikke bare møtte kundens forventninger, men som også overgikk dem.

Resultatet ble en kombinasjonen av friske farger og tidløst design

Renoveringen av badet har resultert i et imponerende sluttprodukt. Rommet utstråler nå en kombinasjon av dynamikk gjennom bruk av friske farger, tidløshet gjennom sitt elegante design. Hvert element, fra flisene til innredningsdetaljene, har blitt nøye valgt for å skape et både funksjonelt og estetisk tiltalende baderom.

Les gjerne mer om renoveringsarbeid her!

Dette renoveringsprosjektet står som et eksempel på hvordan profesjonelt håndverk fra vårt team i Vinderen Bad og Våtrom, kombinert med kundens personlige preferanser og Modernas designekspertise, kan skape unike og tiltalende rom.

I dette prosjektet, som i alle våre prosjekter, har vi fokus på kvalitet og bærekraft. Vi samarbeider med de beste leverandørene.

Fliser levert av Modena

Møbler og håndkletørkere fra INR

Armaturer fra Hans Grohe

Speil fra Modena

Dusjløsning fra Dansani

Sluk fra Unidrain