Fra 90-tallets nostalgi til moderne detaljer

I Skådalsveien hadde vi en kunde som hadde sett seg lei på 90-tallets stil og funksjonalitet. Vi tok utfordringen på strak arm og rev ned hele det gamle badet for å gi plass til noe nytt og friskt. Resultatet ble et bad som oser av delikatesse og tidløst design, til stor begeistring for eieren.

Detaljer som teller – Flislagt badekar og usynlig sluk

Vi har oppgradert til et flislagt badekar som harmonerer godt med rommets estetikk og et spesialdesignet flislokk over sluket, som gjør at sluket nesten forsvinner i gulvet. Disse detaljene er ikke bare praktiske, men også estetisk tiltalende.

Smart speilskap for maksimal lagringsplass – Lekre detaljer

Med begrenset plass var smart og praktisk lagringsplass essensielt. Vi installerte et romslig speilskap som løser oppbevaringsbehovet uten å gå på kompromiss med stilen. Her har kunden alt lett tilgjengelig og plass til alt de trenger på en daglig basis.

Har du lyst til å lese mer om hvordan du kan freshe opp badet ditt, uten at det trenger å koste skjorta? Klikk deg inn her!

Lyst, luftig og allsidig – Florlette detaljer

Til tross for størrelsen har vi skapt en følelse av åpenhet. Både badekar og dusj har funnet sin plass, og takket være det store vinduet i andre etasje, kan kunden nyte naturlig lys mens de slapper av i badekaret eller tar en forfriskende dusj. Står du ovenfor en utfordring?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Våre fagfolk har lidenskap for sitt håndverk og er fulle av kreative løsninger. Trenger du ytterligere hjelp, har vi et godt samarbeid med interiørarkitekter klare til å tegne og visualisere ditt drømmebad.

La oss gjøre ditt bad til en realitet! Besøk oss på Vinderen Bad ved å klikke deg inn her, og start din egen forvandlingsreise allerede i dag!

 

I dette prosjektet har vi hatt fokus på bruk av smarte produkter, som skaper rom og en luftig følelse.

I taket har vi implementert stilrene spotter, som gir en følelse av et større rom og høyere takhøyde. I tillegg har vi gjort en bevisst fargevalg der vi har holdt oss til lyse farger. Takket være det store vinduet skaper dette en luftig og åpen følelse.

Speilskapet vi monterte over vasken, reflekterer dette lyset godt, og utvider rommet samtidig som det gir mer rom for oppbevaring.

Vi bruker som alltid produkter av svært høy kvalitet slik at de gir et baderom kunden kan nyte i mange år fremover.