Et eksklusivt baderom

Dette baderommet er selve beskrivelsen på eksklusivt design. Et ekte mesterverk.

Vi hos Vinderen Bad og Våtrom er begeistret for å kunne presentere et av våre mest imponerende prosjekter til dags dato. Et fullstendig renovert bad og sauna, elegant plassert i hjertet av en klassisk bygård på Majorstuen i Oslo.

Gjennom dette unike prosjektet har vi hatt gleden av å samarbeide med noen av de aller beste i bransjen. Deres ekspertise og engasjement har vært uvurderlig for å realisere våre visjoner.

Et eksklusivt prosjekt krever de beste hjernene

Expo Nova AS: Med sitt brede spekter av moderne møbler og innredningsløsninger, har de vært essensielle for å forme prosjektets estetikk. Her kan du se mer av deres utvalg!

Ellingard Collection: Deres eksepsjonelle utvalg av naturstein og kvalitetsmaterialer har gitt prosjektet et distinkt og luksuriøst preg. Se mer fra Ellingard Collection her!

Bache-Wiig og Reitan Møbelsnekker Mesterbedrift AS: Med sitt håndverk og øye for detaljer har de bidratt til å skape skreddersydde og estetiske tiltalende løsninger. Besøk deres nettside her!

Bella Flis og Design: Leverandør av de eksepsjonelle flisene som utgjør en sentral del av badets design og atmosfære. Oppdag Bella Flis og Design her!

Kirkerud Glass-service: Deres skreddersydde glassløsninger til dusj og sauna har vært avgjørende for å skape et rent og moderne uttrykk på dette prosjektet. Ta en kikk her for å se mer!

Badstuspesialisten: Takket være deres ekspertise har vi kunnet integrere en førsteklasses sauna i hjertet av bygården. Her kan du utforske flere produkter fra Badstuespesialisten!

Ta gjerne en kikk her for å se hvilke løsninger vi kan tilby deg!

Vi er dypt takknemlige for bidraget fra hver og en av våre samarbeidspartnere. Sammen har vi skapt et eksklusivt mesterverk av et bad og sauna som vi er stolte av å presentere!

I dette prosjektet har kvalitet og materiale stått i førersetet, og vi har benyttet oss av svært flotte leverandører:

Unikhet i hver flis med fliser fra Bella Flis og Design. Her har vi brukt fliser på imponerende 150×300 cm og 6mm tykkelse. Stilrent med innebygde armaturer fra Dornbracht. I samarbeid med Badstuespesialisten har vi levert en flott sauna. Skreddersydde glassvegger til dusj og sauna fra Kirkerud Glass-service. Fra Idea Group kommer en stilfull innredning, og takket være fantastiske bilder fra Pixel Co, kan dere nyte synet av dette flotte baderommet og bli inspirert!