En investering i baderom

Vår kunde tok over sitt nye hjem i 2022, med store forventninger om at dette var en drøm som skulle bli til virkelighet. Bak fasaden skjulte det seg derimot en annen sannhet. Eiendommen er fantastisk og huset i seg selv er svært sjarmerende, men utseendet kan dessverre skru opp forventninger som ikke kan innfris.

Vår ekspertise og engasjement for denne eiendommen, gjorde det mulig for oss å rett opp feil og mangler på baderommet, på en måte som ikke bare sikret boligens funksjonalitet, men også dens langsiktige bærekraft.

En investering for fremtiden

Denne omfattende innsatsen var ikke bare en teknisk opprydning, men en investering i vår kundes trygghet og komfort i sitt nye hjem. Å se gleden og lettelsen hos kunden når problemene ble løst, var den mest givende delen av dette oppdraget. Vi jobber for at alle våre kunder skal sitte igjen med nettopp denne følelsen, uansett hvilke situasjoner de sitter i når de tar kontakt.

Vi oppfordrer derfor alle våre kunder og alle som vurderer en renovering eller oppussing, til å alltid velge kompetanse og kvalitet. Det kan fremstå som en større investering der og da, men det er en investering i fremtiden og i boligen din. Dette er en av de investeringene som virkelig lønner seg. Velg et solid, pålitelig og varig resultat for din bolig, ikke gå for raske og enkle løsninger.

Ønsker du å lese mer om hvordan du kan komme i gang med en renovering? Ta en kikk her!

I dette prosjektet har vi – som alltid – hatt fokus på bærekraftige og funksjonelle produkter.

Flisene er fra Brickmate

Servantmøbel fra Haven System

Kraner og håndkletørker fra Tapwell

Toalett fra Villeroy & Boch