Den røde tråden – Et frekt, spenstig og stilig fargevalg av kunde!

Om prosjektet

Store bad er deilig når det kommer til plass, men ikke alltid like lette å innrede. I et stort rom er det ofte de små detaljene som gjør at selve rommet bli borte. På dette badet ønsket kunde et lyst og stilrent bad, men ønsket også å ha noe ekstra som gav blikkfang og gav sjel til rommet. Prosjektleder har vært god til å bruke de store åpne flatene i kombinasjon med mye dagslys, og for å komplementere kundens fargevalg. Rommet ble kledd i de skandinaviske og naturlige toner som går så pent sammen med naturlig sollys.

Vi valgte å benytte store, men rolige fliser i lyse gråtoner. Men med mye gråtoner og harde materialer kan bad ofte bli tunge rom. for å mot virke dette og å ikke la alt glasset, stål og gråtoner dominere rommet for mye har vi valgt å la malte vegger myke opp overflatene. Det er også gjort en ekstra jobb i å la malte vegger og fliser å flukte helt, det er altså laget en myk overgang mellom materialer for å la dem sømløst gå over i hverandre.

Spenstig fargevalg av kunden

Det er valgt møbler med myke og runde hjørner på både speil og servant for å ikke å la møblet dominere rommet. Fargevalget falt på matte farger, som sammen med en myk servanttopp uten kanter gir møblet samtidig karakter.

Hadde vi valgt originale krumme armaturer ville nok rommet virket veldig kaldt og upersonlig. Men når man får velge dramatisk Ferrari røde armaturer ifra VOLA gir det ikke bare blikkfang, det gir personlighet til hele rommet. Da boligen også har en del andre røde elementer i andre rom ble dette bokstavelig talt den røde tråden på baderommet! Dette er et meget godt eksempel på at «den som våger vinner!»

Vi må bare avslutte med at dette er et frekt, spenstig og stilig fargevalg av kunde!

Valg av produkter

Baderomsmøbel: Dansani – Curvo

Servant topp: Dansani – Curvo

Speil: Speilskap 60×120 med runde hjørner fra serien Dansani – Curvo

Badekar: Starck kar innbygging 180x80cm fra Duravit

Armatur dusj: VOLA – Sammensatt av ulike deler for en skredder sydd løsning

Armatur vask: VOLA- HV1 – Rød

Fliser: Både vegg og gulv: Pro Travertine – Antracite, 60x60cm fra Flisekompaniet.

Toalett: Veggskål fra Villeroy & Boch, Subway 2.

Veggmaling: Jotun – matt våtrom