6,4 m² bad med en mix av italiensk og skandinavisk stil

Om prosjektet

Et lite bad hvor vi har blandet de kalde tonene som kjennetegner skandinavisk stil med Italias evige vakre marmor. Den hvite marmoren er en lookalike marmor som gir det beste ifra to verdener. Den gir det eksklusive utrykket samtidig som det ikke krever vedlikeholdet som en ekte marmor trenger.

Italiensk eleganse møter skandinavisk stil

Det er valgt små storformats fliser i 60×60 både i marmor men også i mørke grå på gulv. For at rommet ikke skal virke så lite eller flisene så store har vi smeltet dem sammen ved å bruke samme farge på fliser å fug som gir rommet en jevn gulvfarge.

I dusjen har vi valgt å brekke det av med mindre fliser pga. av fall men også for å gi gulvet litt liv. Fargene på gulv tas opp i marmorens grå årer og er også med på å skjule hverdagens bøss og støv. De lyse veggene gjør at rommet ikke virker så smalt.

For å krone badet har vi valgt ut Vola armaturer som ikke bare er tidløse men vakre i seg selv. Møbelet er et stilrent og enkelt, i klassisk skandinavisk stil, fra den svenske produsenten Balligslöw. Til slutt har vi valgt og myket opp rommet med et stort rundt speil.

Valg av produkter

BADEROMSMØBLER

Servantskap av typen LessMore KC100 fra Ballingslöv, 2 skuffer og hvit. Speil fra Mille Boutique.

ARMATURER

Armatur på servant er en Vola HV1 servantbatteri i krom og i dusjen Vola 2471-061 dusjbatteri i sort matt, med hode- og hånddusj.

FLISER

På gulvet har vi valgt flisene Ergon Arch Resin London Smoke Nat, 60×60 (R10/B) og på vegger er det lagt fliser av typen Atlas Marvel Calacatta Extra Lap, 60×60 (7n30). På gulvet i dusjen har vi lagt mosaikkfliser av typen Ergon Arch Resin London Smoke Nat, 3×3 (R10/B)

TOALETT

Veggskål fra Villeroy & Boch, Subway 2 compact, 48cm.