60-talls bad – en tidsreise i ditt eget hjem!

Om prosjektet

Vi i Vinderen liker utfordringer og design; her fikk vi en nøtt å knekke. Boligen har gjennomgående 60-talls design og kunden ønsket at badet skulle matche resten av boligen. Samtidig som at kunden ville ha et klassisk 60-talls bad, ønsket de også all den komfort og luksus som et moderne bad gir.

Et 60-talls bad som matcher resten av boligen

Materialvalget er hovedsakelig norsk skifer som gir et solid og tøff utseende. For at det ikke skal bli for røft og hardt har vi prydet veggen bak servant med panel i 60-talls stil. Treverket gir et mykt og varmt innslag mot både skifer og ytterveggen, som er i original naturbetong typisk for dette tiåret.

Boligen har gjennomgående furupanel i alle tak, noe vi valgte å videreføre på badet. De høytstående vinduene gir et fantastisk lys til badet på dagtid, mens på kvelden er det nesten enda flottere med kombinasjonen av veggmonterte lamper langs speil og markante design spotter som lager flotte silhuetter og skyggespill i naturbetongen.

Som kronen på verket har vi montert luksuriøse armaturer i messing fra Vola, et elegant hjørnekar, et smykke av en betjeningsplate og ikke minst både mintlakkert toalettskål og servant i tro stil til et skikkelig 60-talls bad!

Valg av produkter

Baderomsmøbler fra HTH.

Badekar, servanten og toalettet er levert fra NIC Design.

Servant armatur: Vola 2111C og

Badekars armatur: Vola 2141DMT8

Veggflis og gulvflis fra Flisekompaniet