PROSJEKT+

Kompetansedeling og kvalitetssikring

Våren 2021 inngikk Vinderen Bad & Våtrom et samarbeid med tjenesten PROSJEKT+, og ble med det en del av deres omfattende nettverk av solide og kvalitetssikrede håndverksbedrifter.

For privatpersoner og borettslag

PROSJEKT+ er en gratis tjeneste for privatpersoner og borettslag som har et behov for å komme i kontakt med seriøse, erfarne og kvalitetssikrede håndverkere i forbindelse med større byggeprosjekter.

Høye krav til sine samarbeidspartnere

PROSJEKT+ henvender seg til sine brukere med et løfte om profesjonalitet, trygghet og kvalitet, og stiller derfor også høye krav til sine samarbeidspartnere.

Vår dedikasjon til kvalitet i alt vi gjør

Vi i Vinderen Bad & Våtrom ser stor verdi i å samarbeide med en innovativ tjeneste i bygg og anleggsbransjen, som deler mange av våre verdier og prinsipper. Vi ser på det å bli inkludert i deres nettverk av håndverksbedrifter som nok et bevis på vår dedikasjon til kvalitet i alt vi gjør.

Dette sier lederen for PROSJEKT+, Sofie Graff Nesse, om Vinderen Bad & Våtrom:

“ Vinderen Bad & Våtrom “tikker av” på alle boksene for kvalitetssikring vi stiller. I tillegg til å være en Mesterbedrift er de også Godkjent Våtromsbedrift, har sentral godkjenning og solid økonomi. For oss er dette kvalitetsstempler som forteller oss at de er godt kvalifisert for den type prosjekter som forbrukere registrerer på tjenesten vår.”

Les hele artikkelen om oss her

Prosjekt+ logo - Vinderen Bad & Våtrom