Oppussing av badet uten stress: La oss håndtere det

Oppussing av badet kan være en stressende opplevelse, men det trenger det ikke å være.
A serene bathroom undergoing a renovation

Velg en fagperson du kan stole på

Å pusse opp badet kan være en stor utfordring for mange. Det er mange avgjørelser å ta, materialer å velge og planlegging som må gjøres. Heldigvis trenger du ikke å håndtere alt dette alene. Hos Bademiljø kan vi ta oss av hele oppussingsprosessen, fra start til slutt, og sikre at du får et nytt og vakkert bad uten stress.

Oppussing uten stress: La oss ta oss av det

Vi forstår at det kan være overveldende å skulle ta seg av en oppussing på egenhånd. Derfor tilbyr vi vår ekspertise og erfaring for å gjøre prosessen så enkel som mulig for deg. Fra planlegging og design, til valg av materialer og utførelse – vi tar oss av alt. Du trenger bare å fortelle oss dine ønsker og behov, så tar vi oss av resten.

Når du velger å la oss håndtere oppussingen av badet ditt, kan du være trygg på at du får et resultat av høy kvalitet. Vi samarbeider med erfarne håndverkere som har lang erfaring innen oppussing av bad. Vi bruker også kun kvalitetsprodukter og materialer, slik at badet ditt både blir vakkert og funksjonelt.

Eksperthjelp til ditt drømmebad

Ønsker du å oppnå drømmebadet ditt? Vi kan hjelpe deg med å realisere dine ønsker og skape et bad som passer perfekt til din stil og smak. Våre designeksperter vil jobbe tett med deg for å skape et unikt og personlig bad som du vil elske.

Enten du foretrekker en moderne og minimalistisk stil, eller en mer klassisk og tidløs look, har vi løsningene for deg. Vi tilbyr et bredt utvalg av fliser, møbler og innredning som passer enhver stil og budsjett. Våre designere vil veilede deg gjennom valgene, slik at du får et bad du virkelig kan trives i.

Garantert vanntett i 10 år

Når du pusser opp badet, er det viktig at det blir vanntett. Hos Bademiljø kan vi garantere at badet ditt blir tett i hele 10 år. Vi bruker moderne teknikker og materialer for å sikre en solid og pålitelig vanntetting som varer lenge.

Vi vet hvor viktig det er å ha et bad som er beskyttet mot fuktighet og vannskader. Derfor legger vi stor vekt på vanntettingen i alle våre prosjekter. Du kan derfor være trygg på at badet ditt blir optimalt beskyttet, uansett hvor mye vann det utsettes for.

Utforsk din personlige stil for badet

Når du pusser opp badet, har du muligheten til å utforske din personlige stil og skape et unikt rom som gjenspeiler din personlighet. Enten du foretrekker et minimalistisk og moderne uttrykk, eller en mer varm og koselig atmosfære, har vi løsningene for deg.

Velg mellom et bredt utvalg av fliser, farger og materialer som passer din stil og smak. Våre designeksperter vil veilede deg gjennom prosessen og hjelpe deg med å skape et bad du virkelig kan kalle ditt eget.

Eksperttips for vellykket baderomsdesign

Når du planlegger oppussing av badet ditt, er det noen viktige ting du bør tenke på for å sikre et vellykket resultat. Her er noen eksperttips som kan hjelpe deg:

 1. Tenk på funksjonalitet: Tenk nøye gjennom hvordan du bruker badet ditt, og planlegg deretter. Legg for eksempel avløp og vannledninger på riktig sted, og velg løsninger som optimaliserer plassen.
 2. Vær bevisst på belysning: God belysning er viktig på badet. Tenk på både generell belysning, speilbelysning og stemningsbelysning. Dette vil bidra til å skape en funksjonell og behagelig atmosfære.
 3. Velg riktige materialer: Velg materialer som tåler fuktighet og er enkle å rengjøre. Dette vil gjøre det enklere å holde badet rent og pent over tid.
 4. Planlegg god oppbevaring: Tenk på hvor du skal oppbevare håndklær, toalettsaker og andre nødvendigheter. Velg smarte og praktiske løsninger for optimal oppbevaring.
 5. Ta hensyn til ventilasjon: God ventilasjon er viktig for å unngå fuktproblemer og dårlig luftkvalitet på badet. Sørg for tilstrekkelig ventilasjon i form av vindu, avtrekksvifte eller annen løsning.

Start reisen mot ditt drømmebad

Er du klar for å starte oppussingen av badet ditt? Da er det på tide å ta kontakt med oss hos Bademiljø. Våre eksperter står klare til å hjelpe deg med å realisere dine drømmer og skape et bad som du vil elske.

Vi tilbyr gratis befaring og rådgivning, slik at vi kan få en god forståelse av dine ønsker og behov. Deretter kan vi utarbeide en skreddersydd løsning og prisoverslag som passer akkurat for deg. Ta det første steget mot ditt drømmebad i dag!

Skap ditt drømmebad trinn for trinn

Drømmer du om et nytt bad, men føler deg overveldet av prosessen? Fortvil ikke, vi kan hjelpe deg med oppussingen trinn for trinn. Hos Bademiljø tar vi oss av hele prosessen, fra design og materialvalg, til selve utførelsen av oppussingen.

Vi starter med en grundig befaring og planlegging, der vi sammen med deg finner ut hvordan ditt drømmebad kan realiseres innenfor ditt budsjett. Deretter tar vi oss av alt det praktiske, som å koordinere håndverkere, bestille materialer og følge opp arbeidet. Du kan dermed være trygg på at alt blir tatt hånd om, uten stress for deg.

Bademiljø samarbeider med Boligmappa for din trygghet

Din trygghet er viktig for oss. Derfor samarbeider vi med Boligmappa for å sikre at du får den beste oppussingsopplevelsen og kvalitetssikring av arbeidet som utføres.

Boligmappa er en digital tjeneste som gir deg full oversikt over all dokumentasjon, garantier og gjennomføringsplaner for oppussingsprosjektet ditt. Dette sikrer at du har full kontroll og trygghet gjennom hele prosessen. Med Bademiljø og Boligmappa er du i gode hender.

Bli inspirert av baderomsbesøk med oss

Ønsker du å se hvordan andre har realisert sine drømmebad? Vi tilbyr baderomsbesøk der du kan få inspirasjon og se eksempler på våre tidligere prosjekter.

Våre dyktige designeksperter vil vise deg ulike stiler, materialer og løsninger som kan være aktuelle for ditt bad. Du kan få se ekte bad, ta på materialene og få råd og tips til ditt eget prosjekt. Vi ønsker å inspirere deg og hjelpe deg med å skape ditt drømmebad.

Opplev friluft på ditt eget baderom

Drømmer du om å ha en følelse av friluft på ditt eget bad? Vi kan hjelpe deg med å skape et bad som gir deg denne unike opplevelsen.

Enten du ønsker å ha et badekar med panoramautsikt, eller en dusj med takvindu som gir deg følelsen av å dusje under åpen himmel – vi har løsningene for deg. Vi tilbyr ulike typer glass, takvinduer og andre innovative løsninger som gir deg frisk luft og naturlig lys på badet.

Skap ditt eget spa på badet

Ønsker du å ha ditt eget private spa på badet? Med vår hjelp kan du skape et bad som gir deg den ultimate velværeopplevelsen.

Vi tilbyr ulike typer badekar, boblebad, dampdusjer og saunaer som kan gjøre baderommet ditt om til et avslappende og forfriskende spa. La oss hjelpe deg med å skape ditt eget private fristed der du kan stresse ned og nyte livets små øyeblikk.

Se hvordan de realiserte sitt drømmebad

Ønsker du å se eksempler på hvordan andre har realisert sine drømmebad? Vi har samlet noen av våre tidligere prosjekter for å gi deg inspirasjon og vise deg hva som er mulig å oppnå.

Bla gjennom bildene og les historiene bak hvert prosjekt. Kanskje finner du noe som ligner din egen visjon, eller kanskje får du nye ideer til hvordan du kan forvandle ditt eget bad. Vi ønsker å vise deg at alt er mulig, og at vi kan hjelpe deg med å realisere dine drømmer.

Veien til ditt drømmebad: Flere nyttige tips

Når du skal pusse opp badet ditt, er det viktig å være godt forberedt. Her er noen flere nyttige tips som kan hjelpe deg på veien:

 • Gjør grundig research: Se på inspirasjonsbilder, besøk utstillinger og få mest mulig kunnskap før du begynner.
 • Lag en detaljert plan: Skriv ned alle ønsker og behov, og planlegg alt fra materialvalg til tidsrammer.
 • Sett opp et realistisk budsjett: Bestem hvor mye penger du vil bruke på oppussingen, og hold deg til det.
 • Ta hensyn til funksjonalitet: Tenk på hvordan du bruker badet ditt, og tilpass oppussingen deretter.
 • Søk om nødvendige tillatelser: Husk å sjekke hvilke tillatelser og godkjenninger du trenger før du starter arbeidet.
 • Vær tålmodig: En badoppussing kan ta tid. Ha realistiske forventninger og vær tålmodig gjennom prosessen.

De hotteste baderomstrendene for 2024

Hvert år kommer det nye trender og stiler innen baderomsdesign. Her er noen av de hotteste trendene for 2024:

 • Naturelementer: Bruk av naturmaterialer som tre, stein og keramikk for å skape en rolig og avslappende atmosfære.
 • Sorte detaljer: Sorte kraner, dusjer og baderomsutstyr er en populær trend som gir et moderne og elegant uttrykk.
 • Store fliser: Store fliser på veggene og gulvet gir et minimalistisk og stilrent uttrykk.
 • Smart teknologi: Bruk av smarte løsninger som dusjsystemer med termostat, lysstyring og stemmestyrte kommandoer.
 • Grønne planter: Integrering av grønne planter på badet for å skape et friskt og naturlig uttrykk.

Mens det er spennende å følge trender, er det viktig å velge løsninger som passer din stil og behov på lang sikt. Våre designeksperter kan hjelpe deg med å finne de perfekte løsningene for ditt bad, både med tanke på trender og funksjonalitet.

5 smarte tips for badet ditt

Her er 5 smarte tips for å gjøre badet ditt enda mer funksjonelt:

 1. Velg vegghengt toalett: Et vegghengt toalett tar opp mindre plass og gjør det enklere å rengjøre gulvet.
 2. Organiser med smart oppbevaring: Bruk skuffeseksjoner, kurver og kroker for å holde orden i skap og skuffer.
 3. Investér i en smart speilløsning: Velg et speil med innebygd belysning og eventuelt en innebygd stikkontakt for enkel håndtering av elektriske apparater.
 4. Legg til ekstra vask: Har du plass, kan det være lurt å ha to separate vasker. Dette gjør det enklere for flere personer å bruke badet samtidig.
 5. Velg praktiske og stilige dusjløsninger: Vurder å installere en dusjnisje, en regndusj eller et dusjbadekar for å gjøre dusjopplevelsen enda bedre.

Disse tipsene vil bidra til å gjøre badet ditt mer brukervennlig og praktisk. Snakk med våre eksperter for å finne ut hvordan du kan implementere disse løsningene på ditt eget bad.

Optimal dusjoppbevaring: Smarte løsninger

Når du pusser opp badet og installerer dusjen, er det viktig å tenke på optimal oppbevaring. Her er noen smarte løsninger for å holde dusjen din ryddig og organisert:

 • Dusjhylle: Installer en dusjhylle eller dusjkurv på veggen for å organisere sjampo, såpe og andre dusjprodukter.
 • Såpedispenser: Bytt ut vanlige såpeflasker med en smart såpedispenser som kan festes på veggen.
 • Håndklekroker: Monter håndklekroker på veggen ved dusjen for å henge opp håndklær og badekåper.
 • Dusjnisje: Vurder å installere en dusjnisje med hyller eller en glasshylle for å holde orden på dusjprodukter.
 • Dusjhenger: Bruk en dusjhenger med sugekopper eller kroker til å henge opp børster, svamper og andre dusjtilbehør.

Disse smarte løsningene vil bidra til å holde dusjen din ryddig og organisert, samtidig som de bidrar til en mer avslappet dusjopplevelse. Ta kontakt med våre eksperter for å finne ut hvilke løsninger som er best for ditt bad.

Nå som du har sett alle fordelene ved å la oss håndtere oppussingen av badet ditt, er det på tide å ta kontakt med oss. Vi ser frem til å hjelpe deg med å realisere dine drømmer og skape et bad du vil elske. Ikke la oppussing bli et stressmoment – la oss ta oss av det for deg!

Er du klar for å transformere badet ditt til et stressfritt fristed med Vinderen Bad & Våtrom? Som din totalleverandør med spisskompetanse innen bad- og våtromsarbeid, forstår vi viktigheten av å møte dine behov og ønsker. Enten du planlegger en totalrenovering eller en enkel oppgradering, er vår erfaring din trygghet for et gjennomtenkt og vakkert resultat. Vi starter med en uforpliktende befaring og veileder deg gjennom hele prosessen, fra funksjonelle og estetiske løsninger til vedlikeholdsråd etter fullført arbeid. Alt dokumenteres og lastes opp i boligmappen.no for din enkelhet og sikkerhet. Ikke vent med å skape ditt drømmebad – Kontakt oss i dag, og vi vil ta hånd om resten!

Flere artikler